2
دانشجوی دکتری حقوق کیفری و جرمشناسی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد
چکیده
پیشگیری غیر کیفری، یکی از رویکردهای مهم سیاست جنایی محسوب میشود. پیشگیری وضعی به لحاظ تأثیر بر موقعیتهای جرمزا تأثیر بسزایی در کاهش بزهکاری دارد. مطالعه حقوق ایران و کنوانسیون مریدا، اهمیت این نوع پیشگیری را به خوبی مشخص مینماید. تکنیکهای حفاظت از بزه دیده یا آماج بالقوه جرم، دشوار کردن ارتکاب جرم از طریق دشوار سازی دسترسی به آماج بالقوه و کنترل ابزار ارتکاب جرم و... موادی را در کنوانسیون مریدا و قوانین ایران به خود اختصاص دادهاند. با این همه فقدان نهاد تخصصی و قانون جامع و مانع در پیشگیری در حقوق ایران به خوبی احساس میشود و نیاز به این اقدامات را بیش از پیش نمایان میسازد.اما نیل به این منظور، ضرورت تطبیق جایگاه پیشگیری وضعی از جرم ارتشا در حقوق ایران و کنوانسیون مریدا را نمایان تر میکند.موضوعی که در این مقاله مورد بررسی قرار گرفته است.
حسینی, سید حسین و ملازمیان, محمد مسعود . (1394). بررسی تطبیقی پیشگیری وضعی از جرم ارتشا در حقوق ایران و کنوانسیون مریدا. پژوهشنامه حقوق کیفری, 6(1), 65-83.
MLA
حسینی, سید حسین , و ملازمیان, محمد مسعود . "بررسی تطبیقی پیشگیری وضعی از جرم ارتشا در حقوق ایران و کنوانسیون مریدا", پژوهشنامه حقوق کیفری, 6, 1, 1394, 65-83.
HARVARD
حسینی, سید حسین, ملازمیان, محمد مسعود. (1394). 'بررسی تطبیقی پیشگیری وضعی از جرم ارتشا در حقوق ایران و کنوانسیون مریدا', پژوهشنامه حقوق کیفری, 6(1), pp. 65-83.
CHICAGO
سید حسین حسینی و محمد مسعود ملازمیان, "بررسی تطبیقی پیشگیری وضعی از جرم ارتشا در حقوق ایران و کنوانسیون مریدا," پژوهشنامه حقوق کیفری, 6 1 (1394): 65-83,
VANCOUVER
حسینی, سید حسین, ملازمیان, محمد مسعود. بررسی تطبیقی پیشگیری وضعی از جرم ارتشا در حقوق ایران و کنوانسیون مریدا. پژوهشنامه حقوق کیفری, 1394; 6(1): 65-83.